دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ریاض: به دنبال راهکار سیاسی دائمی در یمن هستیم

محمد آل جابر سفیر عربستان سعودی در یمن شامگاه امروز دوشنبه گفت که به همراه یک هیأت از عمان به صنعا سفر کرده است تا بتواند آتش‌بس را در یمن تمدید کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر آل جابر که در صنعا حضور دارد، تأکید کرد: در راستای تبادل اسرا و بررسی گفت‌وگو بین یمنیها کار می‌کنیم. در راستای دستیابی به راهکار سیاسی دائمی در یمن تلاش می‌کنیم».

عربستان سعودی در صدر یک ائتلاف از کشورهای عربی به رهبری آمریکا از فروردین ماه ۱۳۹۴ حملات همه‌جانبه‌ای علیه ملت یمن آغاز کرد، ولی اکنون پس از گذشت ۹ سال و بدون کسب دستاورد ملموسی، با مسئولان یمنی بر سر میز مذاکره نشسته است.

به گزارش پایگاه خبری «الخلیج اونلاین»، سفیر ریاض با بیان اینکه عربستان در سخت‌ترین بحرانها، از دولت و ملت یمن حمایت کرده است، مدعی شد: برای بازگشت امنیت، ثبات و شکوفایی اقتصادی در یمن تلاش می‌کنیم.

در همین ارتباط، «احمد عوض بن مبارک» وزیر خارجه شورای ریاستی یمن که وابسته به ریاض است، روز گذشته گفت که مذاکرات مستقیمی بین ریاض و دولت نجات ملی یمن برای احیای آتش‌بس در جریان است.

وی گفت: «تلاش‌های عربستان حضور یمنی‌ها در میز مذاکرات را تسهیل می‌کند و نشانه‌های مثبتی در این خصوص وجود دارد».

هیأت‌های سعودی و عمانی دو روز پیش برای گفت‌وگو با «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی دولت صنعاء وارد این شهر شدند. هیأت‌های سعودی و عمانی با المشاط درباره رفع محاصره با تمام آثار آن، متوقف‌کردن تجاوز و بازگرداندن حقوق مردم یمن از جمله پرداخت حقوق کارمندان دولتی از درآمدهای نفت و گاز گفت‌وگو خواهند کرد.

«محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی انصارالله در این باره می‌گوید: «خیلی زود است که مطمئن باشیم مذاکراتی که در صنعاء صورت می‌گیرد، با موفقیت همراه شود اما مشخص است که فضای صلح در منطقه حاکم شده و خوش‌بینی و امیدواری را به وجود می‌آورد»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار