چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ریاض: به دنبال راهکار سیاسی دائمی در یمن هستیم

ریاض: به دنبال راهکار سیاسی دائمی در یمن هستیم محمد آل جابر سفیر عربستان سعودی در یمن شامگاه امروز دوشنبه گفت که به همراه یک هیأت از عمان به صنعا سفر کرده است تا بتواند آتش‌بس را در یمن تمدید کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 11
کد خبر: ۱۷۹۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر آل جابر که در صنعا حضور دارد، تأکید کرد: در راستای تبادل اسرا و بررسی گفت‌وگو بین یمنیها کار می‌کنیم. در راستای دستیابی به راهکار سیاسی دائمی در یمن تلاش می‌کنیم».

عربستان سعودی در صدر یک ائتلاف از کشورهای عربی به رهبری آمریکا از فروردین ماه ۱۳۹۴ حملات همه‌جانبه‌ای علیه ملت یمن آغاز کرد، ولی اکنون پس از گذشت ۹ سال و بدون کسب دستاورد ملموسی، با مسئولان یمنی بر سر میز مذاکره نشسته است.

به گزارش پایگاه خبری «الخلیج اونلاین»، سفیر ریاض با بیان اینکه عربستان در سخت‌ترین بحرانها، از دولت و ملت یمن حمایت کرده است، مدعی شد: برای بازگشت امنیت، ثبات و شکوفایی اقتصادی در یمن تلاش می‌کنیم.

در همین ارتباط، «احمد عوض بن مبارک» وزیر خارجه شورای ریاستی یمن که وابسته به ریاض است، روز گذشته گفت که مذاکرات مستقیمی بین ریاض و دولت نجات ملی یمن برای احیای آتش‌بس در جریان است.

وی گفت: «تلاش‌های عربستان حضور یمنی‌ها در میز مذاکرات را تسهیل می‌کند و نشانه‌های مثبتی در این خصوص وجود دارد».

هیأت‌های سعودی و عمانی دو روز پیش برای گفت‌وگو با «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی دولت صنعاء وارد این شهر شدند. هیأت‌های سعودی و عمانی با المشاط درباره رفع محاصره با تمام آثار آن، متوقف‌کردن تجاوز و بازگرداندن حقوق مردم یمن از جمله پرداخت حقوق کارمندان دولتی از درآمدهای نفت و گاز گفت‌وگو خواهند کرد.

«محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی انصارالله در این باره می‌گوید: «خیلی زود است که مطمئن باشیم مذاکراتی که در صنعاء صورت می‌گیرد، با موفقیت همراه شود اما مشخص است که فضای صلح در منطقه حاکم شده و خوش‌بینی و امیدواری را به وجود می‌آورد»./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار